Bobolie
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : vibeke Indsendt : Red : |
|
|
lam/okse/kalv/flæskefars brunes og tilsættes Bouillon og koges lidt ind.
Løg svitses med karry, tern af syrlige æbler tilsættes.
100 g. rosiner eller 200 g. udstenede
vindruer (bedst), 50 g. mandler,
4 spsk. hot mangochutney og 3 spsk. citronsaft tilsættes.
3 skiver franskbrød udblødt i 2½ dl.
mælk/fløde + 3 æg. Æggene piskes sammen, mælk/fløde tilsættes, franskbrød skæres i tern og blandes æggemassen.
Læg de 3 lag ovenpå hinanden + 50 g. mandler ovenpå. Bages i ovn ved 200 grader C. i ½ time. Serveres med salat med halve udstenede druer med en dressing af olie, citron salt og peber. |
|
Opskriften er vist 6414 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne