Lever på grøn pasta
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Pastaen koges i saltvand ca. 15 minutter og hælde i et ildfast fad. Leveren vendes i mel med krydderier, steges svagt i margarine og lægges over pastaen. Porrer skæres i tynde skiver, gulerødder og selleri rives groft og svitses i olie, tomatskiver tilsættes. Blandingen lægges over leveren og det hele sættes i en 200 grader varm ovn i 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 10732 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anne-Marie - 2018-05-01 18:06:45 Det var faktisk ik helt tosset.... fik da 1 ud af 3 børn til at spise lever... og ja grønsagerne røg da ned ved dem alle 😛 jeg til føjede 2.5 dl madlavning fløde. ... det var lækkert.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne