Harepate

Harepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hare på ca. 2 kg
1 løg
5 grene timian
2 grene rosmerin
1 spsk. Madagaskar peber
250 g.spæk
0.5-1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
4 æg
 Salt
 peber
3 Laurbærblade
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benene på haren, fileten steges færdig, resten af hare kødet køres igennem kødhakkeren sammen med løg, krydderurter, Madagaskar peber og spæk. Derefter røres den med æg, piskefløde og hvidvin, salt og peber. Farsen skal stå og trække en time.

Lægges lag vis i en pate form dvs. fars i bunden, derefter harefileten og til sidst et lag fars og pyntes derefter med laurbærblade på toppen

I ovnen i vandbad ved 180 C i ca. 20 - 30 min





karakterer:
Opskriften er vist 9802 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-24 10:07:54
Jeg har prøvet din opskrift, men tilføjede dog 8 knuste enebær, hvilket var godt, og så må jeg sige, at stegetiden holder slet ikke, for først efter 1 time var den klar og gennembagt, men ellers en velsmagende pate.