Helstegt kalvelever
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun leveren i olivenolie på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen og steg ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Lad den hvile tildækket 10 minutter før den skæres ud.
Skære baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Sautér dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud (kasser indmaden), og skær så tomatkødet i grove tern. Kom tomatkødet ned til champignonerne og varm blandingen igennem. |
|
Opskriften er vist 54806 gange,
og udskrevet 996 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2017-10-06 11:10:07 Tilfældigvis er lever min livret. Spiser det gerne en gang om ugen, denne udmærker sig ved at den ikke bliver tør. Skal så siges at jeg bruger Rådyrlever, som må siges at være endnu mere lækker end kalv. Bon appetit derude. Eva - 2016-06-10 10:10:43 Hvorfor står der "stegen" i opskriften? Beth - 2012-10-22 16:47:23 Smager vidunderligt. Leveren blev saftig. Brugte 1 tsk. tørret timian til ca. 500 gram lever. Forstår heller ikke at B kommenterer opskriften. Lad bare være med at lave den, hvis du ikke kan lide lever. Ja, B er bestemt syg, et eller andet sted! Preben Hjort - 2011-11-30 20:32:45 Tak for hjælpen,jeg glæder mig til at lave den. GOD JUL Niels - 2011-01-27 17:32:38 En rigtig god opskrift. Hvorfor mon en som B kommenterer den? Det må være lidt sygeligt. hej - 2009-11-11 17:59:03 jeg hader "desværre" lever for at sige det lige ud.... desværre får din opskrift et stort MINUS for mig og min familie.... og andre normale.... forsat god aften B) ritasimonsen - 2005-01-01 01:01:01 meget god og let at lave,godt med hvidløg gør ikke leveren ringere.kan med fordel steges på pande men skal have lidt længere tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne