Mexicanske pandekager i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : DST Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint, og puttes i en pande sammen med lidt olie. Kyllingekødet skæres i tynde strimler og steges sammen med løget. Når kyllingekødet er gennemstegt, krydres det med fajita-krydderi og smages til med salt og peber. Derefter hældes 1 dl. vand ved, og peberfrugten skæres i strimler og hældes også i panden. Lad det stå og småkoge til det meste af vandet er fordampet.
Tortillaerne smøres med creme fraiche, kyllingefyldet fordeles i de 4 tortillaer og man fordeler en smule revet ost i hver tortilla. De lukkes nu, og lægges i et ovnfast fad. Evt. overskydende sovs fra panden kan hældes over tortillaerne og resten af den revne ost fordeles over fadet. Varmes nu i varmluftsovn 20 min. ved 200 grader. Tips: Kan serveres med guacamole og salat. |
|
Opskriften er vist 28570 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne