Frito Mallorquin
Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne skal ikke brune, men blive gyldne og bløde. Løft løg, peber og fennikel over til kartoflerne, når de er klar,.
Steg leveren ved høj varme i olien fra grøntsagerne. Efter tre-fire minutter vendes leveren sammen med de øvrige ingredienser. Skru ned for varmen og lad simre under låg i fem minutter. Smag til og server. Hvis ikke man kan få fennikel, kan man tilsætte grøntsagerne en tsk. fennikelfrø under stegningen. Tips: På Mallorca putter de både nyrer og ting-vi-ikke-har-lyst-til-at-vide i denne simple bonderet, men mærkeligt nok smager den rigtig godt. Vi nøjes dog med lammelever. Varm olivenolien i en gryde og steg kartoflerne ved lav varme. Steg de øvrige grøntsager i en anden gryde. |
|
Opskriften er vist 5114 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne