Mispelgele
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Frugterne plukkes når de har fået den første nattefrost, eller de kan lægges i fryseren natten over.
Frugter og vand lægges i en gryde og bringes langsomt i kog og koger til frugterne er kogt ud. Massen hældes i en saftpose og saften dryppes af. Saften måles af og bringes igen i kog skummes godt af. Sukker tilsættes og saften bruinges igen i kog og skummes. Melatin røres med lidt ekstra sukker og tilsættes saften som koger yderligere et par minutter. Gryden tages af varmen og atamon tilsættes og saften hældes på glas som lukkes straks. |
|
Opskriften er vist 15134 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne