Lavendelsnaps

Lavendelsnaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 lavendelblomster
 brøndum snaps
 
Opskrift:
Put en håndfuld friske lavendelblomster i glasset og fyld op med brøndums klar. Lad snapsen trække i 2-3 dage og filtrer den.

Snapsen er mere sjov end decideret velsmagende. Prøv derfor at lave en lille portion, giv den en anelse rørsukker og fortynd den med champagne ved festlige lejligheder. Som mange andre blomstersnapse vinder lavendelsnaps ikke ved længere tids lagring, så drik den i løbet af et par måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 12632 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu