Blødende muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og chokolade smeltes sammen. Flormelis og hvedemel sigtes i den smeltede masse. Æggene piskes sammen og vendes i. Fordeles i muffins formene, som er foret med papirkageforme.
Kom dem i fryseren, og tag dem ud lige inden serveringen, og bag dem 15-18 min. ved 175 gr. De skal være bløde, dvs. flydende, indvendig. |
|
Opskriften er vist 58969 gange,
og udskrevet 1028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Ditte - 2014-02-11 23:20:04 Hvor mange bliver der i 1 portion anonym - 2013-03-25 13:03:21 Hvor mange bliver der? Randi J - 2011-07-04 14:27:59 det er utrolig vigtigt at i bruger pasteuriserende æg! da den jo faktisk er sårn rå inden i så der er chance for salmonella. Men ja de smager sygt godt! Sundhedsafdelingen - 2011-01-17 14:39:41 det er da sindsygt ... 8 æg!!! - hvem fanden gider at spise 8 ÆG?? Eller overhoved købe ind til det!!! anonym - 2010-09-09 19:16:02 hvor mange muffins kommer der ud af dejen? og har i haft dem i fryseren først? skal de så have samme tid? Eva Linnea - 2010-06-13 10:45:59 De er simpelthen de bedste... Disse muffins, til hjemmelavet is, (eller bare is i det hele taget) Så er den hjemme. mmm Rikke - 2010-01-21 19:32:29 Jeg serverede dem nytårsaften og min mand har plaget mig jævnligt efter dem fordi de var så gode! Et hit! anonym - 2008-11-25 14:28:35 Jeg elsker dem! Jeg har lige serveret dem ved et bryllup, alle elskede dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne