Kalvefilet i ovn

Kalvefilet i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalvefilet i ovn, billede 4 Kalvefilet i ovn, billede 1 Kalvefilet i ovn, billede 2 Kalvefilet i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kalvefilet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødstykket kan snøres som en rullepølse, så det holder sig buttet og saftigt.

Kødet brunes hurtigt på alle sider og lægges på et smurt folie, der pakkes omkring kødet.

Pakken lægges på ovnristen over bradepanden og stilles i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 3/4 time.

Foliepakken står uåbnet 1/4 time før udskæringen, så kødsaften får tid til at stivne i kødet.

Tynde skiver kalvefilet kan garneres med franske eller kogte, smørvendte kartofler og 1-2 slags grønsager.

Skysauce, evt. med champignoner eller oliven serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 165605 gange,
og udskrevet 5018 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-31 16:46:02
Mmmmmmmmm.. Det smagte godt, men hvorfor skal man have folie rundt om??

  -   2007-11-30 11:21:13
Der skal vel også krydres