Risrand med rosiner (Suppetilbehør)

Risrand med rosiner (Suppetilbehør), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.grødris
 vand
 
2 dl.rosiner
 
Opskrift:
Ris koges lidt længere end til løse ris.

Opblødte rosiner blandes i risen, der fyldes i en randform og presses godt ned i formen. Står koldt 5-6 timer.

Vendes ud på et serveringsfad. Ved servering skæres en skive af risranden og lægges i suppen.

Tips:

Serveres i hønsekødssuppe eller oksekødssuppe





karakterer:
Opskriften er vist 23668 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-04 20:57:25
Efter hvad jeg kan huske smager denne risrand bare så godt, men kan lave det samme i kopper beregnt til suppe. Hilsen Kate Nielsen

  -   2010-03-29 17:56:39
( Dette kaldes Vandris og serveres oprindeligt varm med frugtkompot.....uhmm ) Husk at salte "godt", rosiner kan udelades. Stilles koldt og kommes i suppen. Et levn fra gammel tid, for at drøje suppen, men det smager himmelsk i god gammeldags hønsekødsuppe med kød- og melboller!!