Risrand med rosiner (Suppetilbehør)
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ris koges lidt længere end til løse ris.
Opblødte rosiner blandes i risen, der fyldes i en randform og presses godt ned i formen. Står koldt 5-6 timer. Vendes ud på et serveringsfad. Ved servering skæres en skive af risranden og lægges i suppen. Tips: Serveres i hønsekødssuppe eller oksekødssuppe |
|
Opskriften er vist 23668 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-04 20:57:25 Efter hvad jeg kan huske smager denne risrand bare så godt, men kan lave det samme i kopper beregnt til suppe. Hilsen Kate Nielsen Jonna - 2010-03-29 17:56:39 ( Dette kaldes Vandris og serveres oprindeligt varm med frugtkompot.....uhmm ) Husk at salte "godt", rosiner kan udelades. Stilles koldt og kommes i suppen. Et levn fra gammel tid, for at drøje suppen, men det smager himmelsk i god gammeldags hønsekødsuppe med kød- og melboller!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne