Saltede snitbønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Grønne bønner tørres rene i et tørt klæde, ribbes og kan saltes hele eller snittede.
De drysses med saltet og står under let pres. Opbevares koldt og tørt. Tips: Voksbønner egner sig ikke til saltning. |
|
Opskriften er vist 17520 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Joachim den Yngre - 2023-10-05 20:01:46 Det egner sig fint som "surt tilbehør" til rustikke kogte retter, så som kogt hamburgerryg, kogt skinke, sprængt oksebryst, kogt medister, kogt tunge, kogt flæsk og så videre. Lone johansen - 2022-08-21 13:58:25 Det lyder spændende og hvordan bruges de så? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne