Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.melede kartofler
1 æg
¼ bdt.finthakket persille
 salt
 peber
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber.

Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 60420 gange,
og udskrevet 815 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-28 17:55:44
den er da god for nybegyndere, har aldrig selv kunne piske æggehviderne stive, så jeg tror jeg starter med denne.

  -   2011-07-31 08:45:07
Dette har absolut INTET med souffle at gøre. Til en souffle skal æggehviderne piskes stive og foldes forsigtigt i resten. Ellers hæver det ikke i ovnen, men bliver bare en ulækker klæg masse istedet.