Laksefarseret rødtunge med bygotto
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksefars:
Laksekødet blendes i foodprocessor med salt og peber, tilsættes æg og fløde i en tynde stråle, til farsen er blevet glat og blank. Løft låget et par gange på blenderen og rør rundt. Rødtunge: Rødtungefileterne påsmøres laksefarsen og rulles sammen. Rullerne krydres med salt og peber. Dampes i hvidvin i ca. 10 minutter. Dampede grønsager: porrerne renses og skæres i 2 cm. stykker. Champignon renses. Porrer og champignon lægges i en gryde med lidt smeltet smør, tilsæt vand og lidt limesaft og damp grønsagerne møre 3-4 minutter. Krydder med salt og peber. Bygotto: Sauter det finthakkede løg i olien et par minutter. Tilsæt perlebyggen og sauter igen et par minutter. Tilsæt hvidvin og vand og lad det småkoge Rør tit i gryden. Tilsæt løbende vand og vin til byggrynene er møre, og det har en grødet konsistens 15-20 minutter. Tilsæt flødeskum og parmesan, rør rundt og server. Limesauce: Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op. Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen. |
|
Opskriften er vist 23980 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne