Amerikansk daddelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Dadler, evt. mandler, sukker, vanillesukker og margarine hældes over med det kogende vand.
Æggende piskes let sammen og røres i, når blandingen er afkølet lidt.
Mel og natron røres i.
Dejen hældes i en smurt kageform 1.5 liter.
Bages ca. 60 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Kagen kan spises som den er, men smager allerbedst smurt med smør. |
|
Opskriften er vist 12247 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne