Sprængt kalvetunge med blandede kogte grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tungen lægges i rigeligt frisk vand og bringes i kog. Gryden skummes, og der smages på vandet, smager det ikke så salt kan der tilsættes salt, men det er normalt ikke nødvendigt. Koge 1½-2 timer.
Når tungen er kølet let af så fjernes det yderste skind (tungen flås). Grønsagerne sættes over i spildkogende vand og koges møre. Tungen skæres i skiver og serveres med kogte blandede grønsager, hvide kartofler og smeltet smør. |
|
Opskriften er vist 56400 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer yanne2900 - 2017-10-10 12:59:10 kan man fryse den kogte kalve tunge , hvis man ikke får spist den hele, og skal man skære en i skiver, før man fryser før anonym - 2010-09-04 13:49:26 kan man ikke bruge svinetunge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne