Bananpandekager uden hvedemel
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Den hvedeintolerante Indsendt : Red : |
|
|
Bananer moses og røres sammen med æggene, herefter blandes denne våde blanding sammen med alle de øvrige ingredienser.
Risene kan være både nykogte eller rester fra dagen før, mængden kan justeres efter ønske. Sojamælken tilsættes/udelades som ved almindelige pandekager, efter konsistens. Dejen skal være tyk og lidt sej i det. Lidt mere end en spiseskefuld dej, giver en fin, lille amerikansk pandekagestørrelse. Tips: Den originale opskrift findes i bogen "Kernesund Mad". Dette er min egen version af den! Pandekagerne bliver hurtigt brune på panden, så når olien er varm, og de lægges på, kan man ikke gå fra dem. De skal ikke have særligt længe på panden, især ikke hvis risene er varme når de tilsættes dejen. Smager rigtigt godt med peanutbutter, syltetøj, sukker på. Gode som eftermiddagssnack eller som dessert med is til. |
|
Opskriften er vist 26520 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne