Saltimbocca alla romana 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Schnitzlerne lægges på spækbrædt og bankes flade med håndroden. På hver lægges 1 salvieblad samt en skive skinke. Holdes fast med et par tandstikkere. Smørret smeltes i panden og kødet brunes heri 3-4 minutter eller til det er gyldenbrun. Tages af panden og holdes varme. Panden koges af med hvidvin og tilsættes kalvefond og indkoges 2/3. Saucen smages til med salt og peber. Kan serveres med friskkogt pasta.
|
|
Opskriften er vist 19396 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne