Pandekager med tunfyld
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Lrikke Indsendt : Red : |
|
|
pandekager:
Mel, mælk, æg og olie kommes i en skål og piskes godt igennem. Guleroden skrælles og rives på det grove på rivejernet, citron presses, riv evt. lidt citron saft og kom med i, kom gulerod og citron i skålen og bland det stille og rolig rundt. lad dejen stå i køleskabet i ca 1/2 time. kom lidt smør på panden og steg pandekagerne en efter en. Imens dejen står og trækker, bland tun salaten, bland alle ingredienserne sammen og kom evt. lidt salt og peber i alt efter smag. kom ca. 1 spsk. tunsalat i hver pandekage og rul dem sammen og så er de klar. Tips: riv evt et æble og en gulerød og sever til. god appetit. laver dem tit til mine børn og de er vilde med dem. |
|
Opskriften er vist 19716 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lrikke - 2008-08-06 11:06:49 rettelse: riv evt lidt citron skal og kom i. laves de på en lille pande bliver der ca 10-12 pandekager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne