Svinemørbrad farseret med champ, løg og pikantost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : peter dahl Indsendt : Red : |
|
|
Flæk mørbraderne på langs og bank dem ud.
Fyld: Svits finthakkede champignoner, rød peber og fintsnittet løg i olie fra tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker og rør dem i sammen med Pikantost samt hakket persille. Smag blandingen til med salt og hvidløgspeber, drys mel på og varm den igennem. Fordel 3/4 af fyld over mørbraderne og rul disse fast sammen som roulader. Hold kødet sammen med bomuldsgarn eller fæst det med kødnåle. Brun nu kødet godt på alle sider i smør/olie på en pande og læg det derefter i et ovnfast fad. Kog panden af med bouillon eller vand og hæld det ved kødet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Sauce: Bland stegesky, det resterende fyld fløde og madagaskarpeberkorn, giv det et opkog og jævn evt med saucejævner. Smag til med salt og peber og hæld det over kødet 2 min før det er færdig. skær evt kødet ud i fadet inden det serveres. Tips: Tilbehør: Serveres med årstidens grønsager / salater samt kartofler, pasta eller ris/pommes frites. knust madagaskarpeberkorn kan undlades Mariner evt med citron, olie, persille i pose 2 timer før |
|
Opskriften er vist 28297 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne