Hjemmelavet pasta uden æg
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt : Red : |
|
|
Durummel og hvedemel og salt blandes med olien, så det smuldrer.
Vandet tilsættes lidt af gangen, mens der æltes, indtil dejen er elastisk. Dejen formes til en kugle og stilles væk under en forvarmet skål. Derefter er den klar til brug. |
|
Opskriften er vist 30903 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Brun_hilde - 2014-02-11 11:46:17 Hvorfor er der hvedemel i? Det er der jo ikke den færdig indkøbte pasta. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne