Svinemørbrad med pistacenødetoppings

Svinemørbrad med pistacenødetoppings, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Aabech

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mørbrad
75 g.pistacienødder
1.5 spsk.revet citronskal
2.5 spsk.olivenolie
2 spsk.reven Parmesanost
 Et klem citron
 
Opskrift:
Brun svinemørbraden med lidt salt og peber, brug også gerne Aromat.
Kom derefter svinemørbraden i et ildfastfad

Hak pistacienødderne i fine stykker.
Bland derefter pistacienødderne, citronskallen, parmesanen og olivenolien sammen. giv til sidst et lille klem citronsaft.

Put derefter blandingen oven på mørbraden. Den hænger godt fast på kødet.

Stil fadet i ovnen ved 150 grader, og giv det 15min ca. eller til det er 65grader på stegetermometeret.

Kødet er nu færdigt, og klar til at spise: velbekomme

Tips:

Kødet er vildt lækkert, sammen med kartoffelsalat med grønne asparges. opskriften findes hvis du søger på Grønne asparges. Super lækkert sammen, fordi man i begge dele bruger citronskal og olivenolie, hvilket giver det en god sammenhæng.





karakterer:
Opskriften er vist 8640 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-22 19:51:30
Fantastisk sommerret. Udskiftede citron med lime. Top klasse. Serveret med italiensk tomatsalat (med frisk basilikum, oliven og mozzarella) og kartofler i ovnen.

  -   2011-07-07 14:52:08
Det er en super lækker kødret. Jeg har lavet den som beskrevet her og med kartoffelsalaten med grønne asparges. Den vakte vild begejstring til den tøsefrokost, hvor jeg var udset til at medbringe kødretten. Næste gang, jeg serverede mørbrad med pistacie topping, vidste jeg, at én af gæsterne ikke bryder sig om citron, så jeg erstattede citronskal og -saft med appelsin, og det kan også anbefales. Til den version havde jeg skrabet og kogt små fine, nye kartofler, afkølet dem og ristet dem let i smør og dertil valgte jeg en nem løsning en af Jensens Favoritsaucer. Det blev vel modtaget, vil jeg hilse og sige. Dertil havde jeg lavet en salat bestående af icebergsalat, små vandmelontern, kvarte cocktailtomater og ristede pinjekerner og en ganske let olie/eddikedressing. Et lille tip: De usaltede pistacienødder er lidt kostbare; men hvis man hakker dem fint, så rækker 3 breve á 45 gr. sagtens til 4 mørbrad. Plusset ved denne ret er, at den kræver minimal forberedelsestid.