Københavner kræs
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sild i stykker sættes i pyramide, rå løg i ringe lægges ovenpå.
Creme fraiche og mayonnaise blandes tilsat salt, peber og karry. Det fordeles over løg og silden pyntes med æg. Rundt i kanten af fadet pyntes med rødbeder. Tips: Skal spises samme dag, som det er lavet. |
|
Opskriften er vist 13254 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Aasemor - 2009-12-29 11:04:40 Vi har i mange år brugt københavner kræs til vore frokoster især omkring julen. Vi blander mayonaisen op med lidt fløde, salt, peber, carry og lidt æbletern. Derudover har vi også hakket æg og rødbedetern som tilbehør til sildene. Mayonaisen lægges over sildene og der pyntes med løgringe. Æggene lægges på den ene side og rødbeder på den anden side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne