Poulard tetrazzini
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Kyllingen koger ca. ¾ time i vand tilsat salt.
Kødet pilles fra benene og skæres i mindre stykker.
Margarinen smeltes, melet røres i, og der spædes med suppen under piskning. Kødet tilsættes. Saucen smages til med sherry, salt og peber. Spaghettien koges netop mør efter anvisningen på pakken. Spaghettien lægges i bunden af et smurt fad. Kyllingesaucen fordeles over. Tomaterne skæres i skiver og lægges i kanten. Rasp og ost drysses over. Retten sættes i ovnen ca. 20 minutter ved 225 grader C. Serveres med en skål grøn salat. |
|
Opskriften er vist 7258 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ida - 2015-12-14 18:06:59 Den lyder virkelig god og lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne