Foliemørbrad med grønsager (sommer)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.
De yderste grove blade på spidskålen fjernes og kasseres, deles i kvarte og blancheres 2-3 minutter i spildkogende vand, tages op og drypper af og deles så i 2 og lægges i bunden af et smurt fad. Tomaterne og champignon skæres i skiver og lægges over spidskålen. Dryppes med vineddike og olie og krydres med salt og peber. Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter. Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 105820 gange,
og udskrevet 6455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2008-07-23 11:22:29 Smager ikke af noget særligt. Der skal evt. mere væde / bouillon til grøntsagerne, og jævnes en lille smule. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne