Hjemmelavet pitabrød

Hjemmelavet pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 10 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet pitabrød, billede 4 Hjemmelavet pitabrød, billede 1 Hjemmelavet pitabrød, billede 2 Hjemmelavet pitabrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
30 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Gæren smuldres og udrøres med lunkent vand. Sukker og salt tilsættes og til sidst tilsættes så meget mel, som dejen kan tage. Dejen må ikke blive for fast.

Den æltes grundigt igennem, til den er blank og smidig og stilles til hævning 1 time.

Formes til 10 boller, der trilles ud med kagerulle til ½ cm tykkelse. Bollerne er ca 12 cm i diameter.

Efterhæver 15 minutter og bages i ca 7 minutter ved 250 grader C. alm. ovn. Brødene må ikke tage farve, men skal være gennembagte.





karakterer:
Opskriften er vist 81850 gange,
og udskrevet 1717 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7587 (1806 kcal)
KJ pr. stk. 758 (180 kcal)
Vægt ialt 838 gram
Vægt pr. stk. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 905 KJ (215 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 46.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-28 12:29:03
Gode pitabrød , og meget lette :)