Ørred - rejepandekager
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt af : pharao kok Indsendt : Red : |
|
|
Bage 10 af dine bedste pandekager uden brug af sukker – eller køb dem færdige
Tag en skål og put ørreden i, findel fisken, put de gennem drænede rejer, afklippet purløg og dild i en for dig passende mængde, citronpeber eller (hvid peber ) og salt, samt ca. 3 – 4 teskefulde citronsaft bland det hele godt sammen. Nu skal du tilsætte creme fraiche, ikke for meget så det bliver for vådt. Tilsæt lidt efter lidt, til massen hænger sammen ( konsistens a´la leverpostej ) Nu er fyldet færdigt og kan fyldes/rulles i pandekagerne. De sammenrullede pandekager placeres i et ildfast fad. ( skulle du nu stå med en rest fyld, så fortvivl ikke, put det i en lille skål og gem det i køleskabet til senere, det er fremragende som sandwichfyld. Så langt så godt! Du kan nu færdiggøre processen ved at bage pandekagerne i ovnen på 175 – 200 grader i ca. 20 min. Eventuelt drysse dem med revet ost først. Men du kan også stille herligheden i køleskabet til næste dag eller til om aftenen. Tips: Retten egner sig næsten til alle formål, som: forret – middagsret – indgå i en buffet – natmad osv. Den kan serveres med en kold cremefraiche purløg-dild dressing, smagt til med salt, peber og lidt sennep og citronsaft. Du kan også lave en varm hummer- eller rejesauce til retten. |
|
Opskriften er vist 11973 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla Jensen - 2009-11-04 10:31:11 Det er en god opskrift der er bare ikke særlig mange børn der kan lide den:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne