Kvarkhorn med marcipan og æblefyld
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Kilde : Per K. Indsendt : |
|
|
Kvark, sukker og olie røres sammen i en skål. Vanillekorn, bagepulver og mel blandes og røres i dejen, som æltes glat og fin. Dejen rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og skæres i trekanter.
Æblet skrælles, rives og fordeles sammen med revet marcipan på den brede side af trekanterne. Hornene rulles fra den brede side og lægges med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir. Pynt: Pensles med æg og pyntes med mandelflager eller perlemelis. Bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter eller til de er gyldne. |
|
Opskriften er vist 8679 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Alice - 2016-11-12 12:06:33 Superlækre. Egner sig til frysning. Helene - 2013-09-02 09:02:22 Mangler der ikke noget væske i dejen? Den ser meget tør ud... sabrine - 2008-04-15 14:59:37 det er rigtig godt bare prøv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne