Kentucky-kylling (98% original)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Forhenværende medarbejder hos Kentucky Fried Chicken Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser sammen.
Tænd ovnen på 150°.
Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kopper vand. De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, en bakke lørdagskylling skulle gerne give ca. 10-12 stykker i alt. Kyllingestykkerne vendes i æg-blandingen, og lægges til tørre. Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt), "æltes" de i melblandingen. Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til de er gyldenbrune (ca.3 min). Kyllingestykkerne lægges på en rist midt i ovnen i 60 min. Serveres med kartoffelmos og brun sovs. |
|
Opskriften er vist 35137 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-05-03 23:56:11 Vi blev meget skuffede - den var slatten i skindet/ på overfladen, og havde ikke taget meget smag af krydderierne - men smagte derimod meget af mel.. Det er bestemt ikke en opskrift der vil blive gentaget herfra. Det var ikke i nærheden af en kylling fra KFC. C. Larsen - 2009-08-07 21:25:19 super. Jeg koger kyllingestykkerne først i ca. 1/2 time og hiver skindet af. Så "tørrer" kødet også bedre, når det er tilberedt fra kold tilstand, og derefter vendt og drejet i "dejen og ned i den varme olie. Bruger også ofte groftblended brødkrummer at vende i til sidst. altså først mel, så æggeblanding, tørrer, og vendes i brødkrummer tilsat forskellige krydderier, f.eks. chilli og hvidløg. mille - 2008-10-07 10:39:44 Afprøvet de smagte lige som jeg husker godt. og 4 kopper mel er ikke for meget. vi spiser bare pommes herhjemme, synes ikke kartoffelmos og brun sovs er sagen, men det er jo en smags sag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne