Glutenfrit pitabrød
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i vandet, de øvrige ingredienser blandes i og det hele røres 10-15 minutter i røremaskine.
Dejen formes til små flade brod som hæver i 30 minutter. Kan pensles med sukkervand, så de får en mere gylden skorpe. Bages ved 250 grader C i 8-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 22915 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-03 10:42:56 Det kommer meget an på hvilket mel du bruger, opskriften her er jo glutenfri og det er gluten der indeholder store dele af bageevnen, men jeg har prøvet at bage med finax melblanding som godt nok indeholder mælkepulver, men denne blanding er lavet på udvasket hvedemel og jeg syntes den hævede fint, men har også bagt med jyttemel og det har ikke nær samme bageevne men det er så også hvedefrit. mufasa - 2008-04-29 21:09:58 ikke imponeret. brødene hævede ikke op hverken før eller under bagning. Brugte godt nok tørgær, men det plejer ikke at være et problem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne