Øl-pandekager, med havregryn
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Øl Indsendt af : Madkassen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen med sukker, salt, mel og havregryn, indtil det ikke klunper.
Tilsæt lidt mælk og øl ad gangen, og pisk dejen jævn. Tilsæt evt. mere væske. Smelt fedtstof på en pande, og hæld et tyndt lag dej på panden. Steg pandekagerne lysebrune på hver side, og server med syltetøj og sukker. Tips: Disse pandekager er meget sundere end alm. pandekager, fordi de mætter meget hurtigere. De smager vidunderligt, og er dejlig sprøde i kanten! |
|
Opskriften er vist 17520 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne