Saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.salt
3 kanelstang
 et par nelliker
 evt.lidt laurbærblade
 
Opskrift:
Skold sylteglasset omhyggeligt også låget.

Skær to dybe snit i hver citron fra top til bund dog uden at skære helt igennem, citronerne skal hænge sammen i bunden. Fyld hver citron med så meget salt som der kan være i snittene. Læg citronerne ned i glasset og tryk dem lidt sammen, kom krydderier ved, riv skallen af to nye citroner og kom den ned i glasset sammen med saften fra de samme citroner. Hæld kogende vand over, så det dækker og luk glasset til. Stil glasset i køleskabet, og lad det stå mindst 4-5 uger. Ryst glasset indimellem.

Kan bruges i mange forskellige gryde- eller ovnretter, er bla. Meget velsmagende sammen med lam og tomat, spidskommen stødt koriander og kanel.





karakterer:
Opskriften er vist 9696 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-04 18:17:22
fedt... syltede citroner uden citroner :-)

  -   2009-02-03 17:46:29
Undskyld hvor mange citroner siger du ?