Pandekager uden gluten
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælk og kærnemælk i en skål og pisk melet i.
Tilsæt æg, salt og smeltet smør.
Smelt lidt fedtstof på en pande. Når det er varmt hældes lidt dej på. Bag pandekagerne på begge sider. Serveres med syltetøj, sirup eller sukker og lime. |
|
Opskriften er vist 25652 gange,
og udskrevet 491 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer ilse - 2011-03-15 17:20:54 Jeg kan ikke forstaa man ikke kommer xanthan gum i melet! Smuldrer de ikke? kokkken - 2008-12-14 10:27:54 det er nogle gode pandekager- smager godt. mange hilsner fra kokken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne