Løgflan
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene pilles og deles i kvarte.
Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand.
Koges møre, 10-15 minutter.
Blendes og afkøles, gerne til næste dag.
Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber. Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 140 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve. |
|
Opskriften er vist 14334 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-07 13:28:41 Det er ikke så vigtigt hvad du bager dem i, vi brugte her muffinsforme, men linseforme eller staniolforme kan også bruges. Det er vigtigt at formene smøres godt hvis de skal vendes ud, ellers kan de også servers i formene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne