Nougatkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Vand og sukker koges i vandbad til en sukkerlage, der afkøles til den er håndvarm.
Heri blandes de sammenrørte æggeblommer og det hele blandes lidt efter lidt i det blødgjorte fedtstof, og røres til en ensartet masse, der smages til med cognac.
Pynt: Nougat af 75 g. sukker, som smeltes på en pande hvorefter 20 smuttede og grofthakkede mandler røres i, og det hele hældes ud på et stykke olieret papir som stivner og derefter knuses med en kagerulle. Æg og sukker piskes sammen, hvorefter melet hvori bagepulveret er blandet, og det lunkne vand blandes i og røres forsigtigt til en ensartet masse. Massen hældes i en smurt og melet springform ca.24 cm. i diameter og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagen er afkølet, flækkes den i to dele og lægges sammen med ca. halvdelen af smørcremen. Resten af cremen smøres på kagens sider og top, og den knuste nougat drysses over. Tips: 774 |
|
Opskriften er vist 14150 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne