Smørkiksekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt : Red : |
|
|
Gør en passende sandkageform parat ved at beklæde den med bagepapir. Hak chokoladen groft og smelt den grundigt over vandbad. Smelt også smørret i en gryde ved lav varme. Bland smør og chokolade og hold det lunt over vandbad.
Pisk æg, flormelis, kakao og appelsinskal sammen og hæld den varme chokolade-smørmasse i under piskning. Mødet mellem varme og kulde vil tykne massen. Smør et lag i bunden af formen. Kom et lag kiks over, uden at det når helt ud til kanten. Forsæt med at lægge chokolade og kiks i lag. Til sidst sluttes der af med et lag chokolademasse. Størkner i køleskab i 3-4 timer og vendes ud. Skæres i skiver |
|
Opskriften er vist 10878 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-04 20:24:57 Husk at bruge pasteuriserede æg for at undgå risikoen for samunella-forgiftning. Jeg ville i al fald ikke turde bruge alm æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne