Mulligatawny Suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Højtid: Nytår Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 123818 gange,
og udskrevet 4627 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2014-01-03 16:10:57 Tilsæt 200g rejer eller 1 hummer i små stykker! Godt Nytår! :-) Alice Bille - 2012-12-28 14:06:19 Steg bacon og knus det, så det ligner stegte løg. Kom det ovenpå suppen inden man spiser det. det smager godt til Stine - 2010-02-14 19:05:24 En meget lækker gryderet, vil jeg hellere kalde det. Da den er fyldig og super god. Den skal bare smages!! En godt råd er at tilsætte lidt grønsagsbullion da det giver ekstra god smag. server også retten med ris under;) bonke - 2009-03-28 20:47:30 en rigtig lækker og fyldig suppe. spædede den dog op med vand,og brugte yoghurt i stdeet for fløde Cheiron - 2009-01-15 14:35:12 Det skal kun bruges Hot Madras karry fra det sted som retten oprindelig stammer fra! Piskefløde eksister ikke i Tamilske eller Indiske opskrifter. Der skal istedet bruges yoghurt. Held og lykke MH41 - 2007-11-29 19:19:13 En meget lækker suppe, jeg tilsatte dog lidt hønsebulion. Annette - 2007-06-25 10:43:51 den er fantastisk god og meget fyldig og man kan godt bruge mindre %i fløden Henrik - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk god og fyldig suppe. Den kan dog godt bære lidt mere hvidløg, og kan med fordel spædes lidt op med vand, da den er meget fyldig. anonym - 2005-01-01 01:01:01 tilføj evt. gulerødder og nudler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne