Kanelstænger 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i den kolde mælk, og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der deles i 2 lige store dele og formes til kugler, som hviler et par minutter.
Hver kugle rulles derefter ud til et stykke på 20 cm’s brede og 35 cm’s længde. Langs midten af dejen anbringes remoncen, der smøres godt ud, hvorefter dejen rulles sammen fra den brede side som roulade. De pølseformede deje anbringes på en smurt plade, hvorefter de trykkes flade og snittes en gang på langs med en skarp kniv, så dejen åbner sig under bagningen. Stryges med æggestrygelse og drysse med de hakkede mandler. Hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Stængerne glaseres efter afkøling. Tips: 736 |
|
Opskriften er vist 29746 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Edith - 2011-01-13 19:12:34 Hvis man går efter opskriften, plejer det at lykkes :) Har bagt dem utallige gange og har haft dem med på arbejde til min fødselsdag og de er lige populære hver gang. Mig! - 2008-06-01 17:42:34 Jeg forstår ikke helt min dej blev meget flydende så jeg måtte tage mere mel i er det kun mig eller er der andre det også er sket for? LÆKKERT - 2008-04-09 17:41:32 UHM jeg ELSKER "Kanelstænger" Bagersvenden - 2008-03-07 16:02:17 Prøv også at komme en streg gulcreme i sammen med remouncen. Yummi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne