Vanillecreme til friske frugt (Diabetes)

Vanillecreme til friske frugt (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
30 g.rå ris, fx parboiled, naturris
1 tsk.Vanillesukker
1 spsk.Atwel eller Perfect Fit
25 g.mandelsplinter
1 dl.Ylette naturel
2 spsk.Masala vin eller anden sød vin eller cognac (kan undlades)
0.5 dl.Piskefløde
 evt. Vaniljeessens
 
Opskrift:
Risene koges efter anvisning på posen. Vanillesukker og sødemiddel blandes i en skål. De øvrige ingredienser undtagen fløde tilsættes. Fløden piskes til skum, der vendes forsigtigt i cremen. Cremen kan smages til med med vanilleessens. Cremen serveres til fx modne skiver af pære eller som tilbehør til friske figner, dadler og vindruer.





karakterer:
Opskriften er vist 37467 gange,
og udskrevet 510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-10 12:29:39
Skal risen blendes så det bliver til en vanilliecreme, ellers forstår jeg ikke helt opskriften, det bliver jo en ris dessert og ikke en creme.

  -   2011-10-17 14:41:05
Meget frisk og lækker dessert. Jeg serverede med frugtsalat, og svigerfar (som har diabetes) spiste med største velbehag. Minder om risalamande, bare meget mere frisk (og sundere). Jeg ville nok kalde det en ris-vanilie-dessert, i stedet for vaniliecreme.

  -   2008-04-14 16:18:07
Hvad skal man bruge ris til??