Luxus mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : mariapedersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 1800846 gange,
og udskrevet 78758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (443 stemmer) |
|
Kommentarer Mikal K - 2018-02-19 15:11:42 Har lavet denne mange gange, og børnene siger at den er langt bedre end Bedstes, det siger rigtig meget :) Birthe og Søren - 2017-09-09 19:17:25 En rigtig dejlig ret...smager fantastisk. Den skal vores gæster smage næste gang. ....PRØV DET :-) Morten - 2017-09-08 14:56:30 Jeg holder mig til Cocktailpølser med skind, der er ikke noget være med Cocktailpølser uden en smule bid i. Cocktailpølser i gamle dage havde mere smag og mere bid, jeg syntes det er syndt at jaka har ændret måden de laver det på. Erik - 2015-12-09 17:30:14 Jeg har lavet denne ret gentagne gange. Den er vidunderlig. Vi er ikke så glade for champignoner herhjemme, så vi bruger gerne peberfrugt, helst orange, og det er bare rigtig godt Per j - 2015-11-03 13:56:33 Skal lave retten om lidt glæder mig mums Majbritt - 2015-01-07 11:51:53 Undrer mig utrolig mange gange over folks kritik ang. cocktailpølser fra dåse. Vi kan vel ikke komme uden om at smag og behag er forskellige. Personligt vil jeg KUN have cocktailpølser fra dåse, elsker dem og gider ikke de andre med skind på. Ergo, - smag og behag ER forskellige, men undrer mig endnu mere over at folk har så stor en trang til at fortælle vi andre at dem fra dåse er ulækre og smager forfærdeligt, for en der elsker dem. Og hvad har det egentlig med en ellers fantastisk ret ata gøre, som jeg selv har lavet et hav af gange, med cocktailpølser fra dåse og alle har elsket denne ret. Lisa - 2014-10-07 23:03:34 så lækker... jeg bruger dog alm coktailpølser og bruner lidt og så er det perfekt... genial at lave meget af og fryse ned... mejsevej - 2014-09-30 18:04:06 nem opskrift. læg dog mærke til at standarden er til 6 personer - sultne 6 personer. men en klart ny favorit mad, og jeg fik børnene til at spise champignon. lækker lækker Kasper - 2014-09-12 18:21:21 Lækker gryde . Har lavet den masser af gange uden at lave om i opskriften. Den er super god som den er. Og alle i familien er bare vild med den når jeg laver den som den er beskrevet i opskriften 😆 Steffen O. - 2014-05-25 22:56:46 Jeg kan virkelig ikke se problemet i konserves cocktail pølser, kan nogen forklarer mig hvorfor folk syntes at det er så ulækkert at have i? Steffen O. - 2014-05-15 22:42:55 Jeg kan virkelig ikke se problemet i konserves cocktail pølser, kan nogen forklarer mig hvorfor folk syntes at det er så ulækkert at have i? Mælkeallergikeren - 2014-04-29 15:04:06 Jeg brugte laktosefri mælk og fløde (mærket valio) - det blev helt som hvis man havde brugt almindelige mælkeprodukter. Jeg lavede det hele i en gryde for at få plads til det, trods at jeg har en meget stor pande. Jeg brugte også mere fedtstof end skrevet, for det var slet ikke til grøntsagerne. Derudover brugte jeg også kun halvt så meget fløde og det blev super lækkert alligevel! Jimmi - 2014-02-28 18:56:15 Super super lækker med kartoffelmos til, kan helt sikkert anbefale den. Husk at tilføje tomatpureen, da den ikke er nævnt i opskriften. Vi skiftede champignonerne ud med rød peber og tilføjede lidt ekstra krydderier. Næste gang vil vi prøve med lidt mindre fløde og færre cocktailpølser, da begge dele var en anelse dominerende, men det er jo en smagssag :) Mikal Kolstad - 2014-02-26 18:37:47 Dette er en vinder, børnene elsker den, den er meget bedre end Bedstes mørbradgryde. Og det siget ikke så lidt. ib jensen - 2014-02-01 17:58:42 Det er jo Pramdragergryde :-) John - 2013-12-10 02:48:14 Hvad drikker man til mørbradgryde? Rødvin? Øl? Line - 2013-11-13 15:21:02 Rigtig god opskrift, jeg tilføjede chili da jeg syne s retten var for lidt krydret. Søren - 2013-09-26 13:08:11 Dåse coktail(pølser) er ikke cocktailpølser....Det er en synd at bruge sådan noget ligesom pulverkartoffelmos....Så lidt tid har vi da heller ikke til at lave noget godt og bruge de ting vi har Price - 2013-06-05 19:45:22 Til Justagirl - Spændende ! Jeg plejer at udskifte svinemørbrad med oksemørbrad, og så bruger jeg rødvin istedet for tomatpure, og rosenmarin og basillikum istedet for cayennepeber og paprika. Og så i med en halv stang vanillie ala blomsterberg, som koger med 10 minutter. Det sætter lige prikket over i'et. Tak for en god opskrift, vil give den 9.9 Justagirl - 2013-05-21 16:31:15 Jeg skal lave opskriften her om lidt. :-) anonym - 2013-05-17 20:13:55 lidt mindre cayenne peber for mit vedkommende, men ellers super opskrift! :) Dennis B - 2013-04-16 20:34:36 Lavede denne til 16 personer med flg få ændringer: Brugte KUN sødmælk - hverken vand til boullion terninger eller fløde. Brugte cocktailpølser fra pakke - ikke dåse. Serveret med Rodfrugtemos og flutes m/smør.. Smagte ganske fantastisk, men det blev lidt for "flydende" og derfor er ris nok bedre - med mindre man sikrer at mosen er meget fast :) mimor - 2013-04-11 12:50:36 Det smage fanstastisk Erravs - 2013-03-26 08:30:45 Hammer lækker ret... er altid et hit!! Er der nogen der ved om man kan erstatte fløden med Milda?? Har nemlig en nevø der har sukkersyge og han må gerne få Milda, men ikke piskefløde. kurt - 2013-03-20 16:40:43 synes godt da det er let lave jørgensen - 2013-03-18 18:53:03 Super god opskrift mætter hurtigt anonym - 2013-02-25 18:18:11 Hvilke slags ris ville I servere til, til gæster? Jeg overvejer enten jasmin, basmati eller natur. karina - 2013-02-19 16:43:50 super lækker ret.. jeg vil så stege bacon og kødet hver for sig så det får en ordentlig stegeskorbe og bacon'er blir sprødt i stedet for slasket :) Mickey - 2013-01-04 16:16:28 Lavede den til en åbning på kokkeskole, tilføjede bare lidt rødvin , og lavede en rodfrugt mos , med pastinak gulerødder , kartoffel .. Super lækkert ! Mads L - 2012-12-03 20:20:18 Lavede det med 0,5L18% madlavningsfløde og der blev det lidt tykt. Men smagen er himmelsk! Steen - 2012-11-03 18:27:10 SUPER ret... Kan kun sige, at den er utrolig lækker. En anelse stærk, hvis man ikke passer på med Paprikaen og Cayennepeberet, men det bestemmer man jo selv.. Ang. Cocktailpølserne så er der vist allerede sagt nok:-) et tital herfra ..:-) Mutti - 2012-10-17 07:33:40 Til "Kan ikke tåle tomater" - jeg får allergi og udslet af tomater, men ikke når jeg bruger økologiske tomater ! Tomater og kakao-bønner suger alt skidt i jorden op, så det sætter sig i frugten - derfor er det i mit tilfælde vigtigt at de er økologiske - håber det kan hjælpe dig også. :-D - 2012-10-14 16:35:57 dejlig ret, men udelader cocktail pølser anonym - 2012-10-14 08:59:56 nem og lækker ret,men hold igen med cayennepeber. anonym - 2012-09-25 15:32:37 Hvor længe skal retten koge/simre?? anonym - 2012-09-13 12:44:51 Kan man anvende kylling i stedet for mørbrad? Jytte - 2012-09-07 14:32:54 Jeg har lige lavet retten med få ændringer. Brugte skinkekød i tern i stedet for mørbrad. Fulgte opskriften indtil sovsen. Havde 1500 gram kød, men nøjedes med en halv liter piskefløde og bouillon af to terninger og så tog jeg en dåse hakkede tomater i. Jævnede dette med lys sovsejævner. Har nu en virkelig dejlig gryderet med en flot farve og kanon smag. anonym - 2012-09-05 12:11:56 hvilken boullion er det der er beskrevet?? Jannie - 2012-08-31 09:09:41 Super lækker ret, MEN brug dog aldrig konserves cocktailpølser, adr de smager frygtelig og kan ødelægge alt mad. Køb i stedet ekstra gode cocktailspølser som ligger i små pakker evt dem som bruges til pizza eller køb dem hos slagteren :o) Dan - 2012-06-29 19:01:34 Fløden kan nemt undværes, da sødmælk indeholder den helt rigtige fedtprocent. bare erstat fløden med sødmælk Susanne - 2012-06-12 19:44:48 Lækker ret, men jeg bruger nu færre cocktailpølser - og ikke dem fra dåse. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne