Brune sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Pres enebærrene let og kom dem i en lille kasserolle sammen med de øvrige marinaden. Bring det i kog og lad det simre ved svag varme og under omrøring, til farinen er helt opløst. Så stilles marinaden til afkøling. Skyld sildefileterne godt med koldt vand, tør dem grundigt og skær dem i små stykker. Læg sildestykkerne i en skål, hæld den afkølede marinade over og stil silden kølig til næste dag.
Tips: Denne sild kan sagtens laves i forvejen og fryses ned i lagen og den kan holde sig 3 - 4 uger i dybfryseren. |
|
Opskriften er vist 8359 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne