Dressing til hummer (Rød - hvid)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Højtid: Nytår Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rød dressing:
Rør mayonnaisen med tomatpure, cognac, salt og peber, smag til med tabasco. Hvid dressing: Creme fraichen røres med fløden og smages til med citronsaft, salt og peber. Tips: Den røde dressing kan tilsættes evt. æg og mave fra hummeren, koral eller stykker af asparges eller skivede friske champignon |
|
Opskriften er vist 74820 gange,
og udskrevet 1521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-12-27 21:33:02 Koral skulle være noget som sider i hovedet på hummeren som jeg har fået forklaret det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne