Dressing til hummer (Rød - hvid)

Dressing til hummer (Rød - hvid), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

HøjtidNytår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Dressing til hummer (Rød - hvid), billede 4 Dressing til hummer (Rød - hvid), billede 1 Dressing til hummer (Rød - hvid), billede 2 Dressing til hummer (Rød - hvid), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rød dressing:
1.5 dl.mayonnaise
1 spsk.Tomatpure konc.
1 spsk.cognac
 salt
 hvid peber
3-4 dråbertabasco
 
 Hvid dressing:
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.fløde
 Citronsaft efter smag ca 0.5 citron
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Rød dressing:
Rør mayonnaisen med tomatpure, cognac, salt og peber, smag til med tabasco.


Hvid dressing:
Creme fraichen røres med fløden og smages til med citronsaft, salt og peber.

Tips:

Den røde dressing kan tilsættes evt. æg og mave fra hummeren, koral eller stykker af asparges eller skivede friske champignon





karakterer:
Opskriften er vist 74820 gange,
og udskrevet 1521 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-27 21:33:02
Koral skulle være noget som sider i hovedet på hummeren som jeg har fået forklaret det.