Farseret rosenkål
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt : Red : |
|
|
Rens rosenkålene og kog dem møre i letsaltet vend. Lad dem dryppe godt af.
Rør kødet med mel, æg og mælk. Krydr med revet muskatnød, salt og peber. Form farsen til små frikadeller omkring rosenkålene. Steg dem på en pande med smør og olie.
Servér med kartofler og resten af rosenkålene og evt. skysaucen.
Kalve- og svinekød kan med fordel erstattes med hakket kalkun. |
|
Opskriften er vist 18697 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kingo - 2008-01-12 14:47:01 En opskrift lige efter mit hoved. Kogte gulerødder/porrer/pastinak kan evt. serveres til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne