Lammerullepølse af lammeslag

Lammerullepølse af lammeslag, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Lammerullepølse af lammeslag, billede 4 Lammerullepølse af lammeslag, billede 1 Lammerullepølse af lammeslag, billede 2 Lammerullepølse af lammeslag, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammebryst
2 spsk.salt
 
1 lillefinthakket løg
2 bdt.hakket persille
 groftkværnet peber
1 fedpresset hvidløg
 
Opskrift:
Lammebrystet udbenes. Der skæres ned langs og rundt om ribbenene, som nu kan løftes op.

Brystet gnides med salt og trækker tildækket i køleskab i 2 døgn.

Overskydende salt børstes af og brystet drysses med løg, persille, peber og evt. hvidløg.

Brystet rulles fast sammen fra den smalle side og holdes sammen med kødspid. Pølsen sys sammen med bomuldsgarn og snøres fast.

Pølsen koges i bouillon eller vand i ca. 1½ time. Pølsen lægges i pres - rullepølsepresser eller mellem 2 spækbrætter med sten eller andet tungt ovenpå.

Når pølsen er kold fjerenes presset.





karakterer:
Opskriften er vist 94948 gange,
og udskrevet 3215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-09 12:23:59
3 dage men frys den ned i potioner og tag op efter behov 😊

  -   2016-05-11 09:47:41
Hej Den er super lækker, men ved nogen hvad holdbarheden er? KH Tine