Melongazpacho
Hovedingrediens : Frugt - Melon Indsendt : |
|
|
Skær kødet fra vandmelonen og skær dem i stykker. Kom det op i blenderen sammen med rødløg, agurk og mandler og blend til det er en ensartet masse. Smag til med en anelse salt og 1 spsk rødvinseddike.
Det skal serveres meget koldt! Anret fintskåret rødløg, agurk og vindruer midt på en tallerken og hæld den stærkt afkølede suppe over. Drys croutoner smurt med gedekvark over suppen. Skær 4- 5 blade mynte fint og drys over suppen. |
|
Opskriften er vist 4950 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne