Tullumba
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Albanien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
SIRUP:
Sæt sukker, vand og citronsaft over i en gryde, og smelt sukkeret under omrøring, lad den i kog ind til nogenlunde tyk. Sættes til side og afkøles. KAGER: Varm margarinen i en gryde, tilsæt vand og salt og bring i det kog. Reducer varme og tilsæt melet straks. Rør i blandingen hele tiden med en træske og fortsætte indtil dejen slipper siderne i gryden, form dejen som en bold. Det burde tage en 6 minutter, herefter tages det af varme, sættes til side og afkøle. End afkøling, tilføjes æggene og æltes omkring 10 minutter. Put dejen i en sprøjtepose med stor spids, sæt 7-8 kager i en gryde med den varme olivenolie. Start kagerne over lav varme, forøge varmen efter kagerne puffer op og steg indtil gyldenblond. Fisk kagerne op med en hulske, og lad olien dryppe af. Kagerne lægges i siruppen. Kagerne tages op af siruppen og lægges på et serveringsfad og serveres afkølede. |
|
Opskriften er vist 21557 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Frederik - 2023-01-20 14:21:30 det er Tyrkiet brormand fatass miiiig - 2012-01-11 20:42:01 Det smager meget godt (købt), men har ikke lavet det selv. Hussein - 2009-11-19 16:36:14 Tulumba er en osmanisk(tyrkisk) dessert. selve ordet "tulumba" er også tyrkisk. Laila - 2008-12-15 20:14:13 Jeg gad godt vide hvor meget et glas er. Det her er mine favorit af albanske kager. mums. kan ikke vente med at pröve at lave dem selv. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne