Revelsben i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 45-60 minutter.
Benene afkøles ½-1 time i kogevandet før de tages op og lægges på køkkenrulle og duppes tørre. Pisk marinaden sammen. Læg benene i en frysepose og hæld marinaden over. Lad kødet trække i min. 4-5 timer gerne natten over. Læg benene på en rist og steg dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 30-45, de må ikke branke. Server med en grøn blandet salat eller kartoffelsalat. |
|
Opskriften er vist 51412 gange,
og udskrevet 671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-06-29 10:06:55 På billedet har vi brugt en amerikansk kartoffelsalat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne