Spanikopita (Spinatstrudel)
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Østrig Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Rengør og kog spinaten let. "Vrid" det godt, og hak det. Brun løgene og porren let i en potte/gryde i det halve af olivenolien. Fjern det fra varmen og tilføj dild, æggene, spinaten samt salt og peber.
Kom fedtstof (olie) på en pande og fordel halvdelen af dejpladerne. Spred spinatmikset hen over og dæk dette med den andel halvdel af pladerne. Olier toppen, og bag det ved middel varme i omkring en time. |
|
Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne