Kylling og forårsløg i wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Hak hvidløg, chili og ingefær fint, og bland det med de øvrige ingredienser til marinaden. Skær kyllingekødet i tynde strimler og hæld marinaden over kødet. Lad kødet trække, mens du renser forårsløgene og snitter den i 3 cm. Lange stykker på skrå. Svits kødet af 2 gange i olie (gem marinaden) til det er næsten gennemstegt. Hold kødet varmt. Svits forårsløg 1 minut (til de begynder at falde lidt sammen). Tilsæt kyllingestrimler og bouillon, og smag til med marinaden fra kyllingestrimlerne. Server med nudler eller basmatris. |
|
Opskriften er vist 101072 gange,
og udskrevet 8083 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Nille - 2010-06-17 13:24:35 rigtig lækker og nem opskrift :o) SH - 2008-11-12 15:43:15 Rigtig god smag. Lækker lækker lækker! cj - 2007-07-03 17:18:13 Havde nogle sesamfrø som jeg kom 2 spsk fulde i marinaden , da marinaden og bouillonen bliver pænt salt tilsammen , kom jeg 1 spsk hvidvin i "sovsen" til aller sidst og rørte lidt marizena stivelse i så sovsen ikke var så vandet i konsistentsen , det var smagte for fråderen !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne