Sønderjysk ris a la mande med svesker
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Risgrynene koges til grød i ca. 30 minutter.
Grøden sættes til afkøling.
Når grøden er kold, blandes den med stiftpisket flødeskum og smages til med sukker. Et lag svesker lægges i bunden af en skål. Resten af sveskerne moses, gem dog lidt til pynt. Ovenpå sveskerne lægges lagvis risengrød og sveskemos. Pynt med flødeskum og svesker. Ris a la manden serveres uden saftsauce. |
|
Opskriften er vist 17089 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne